Savotan Sannit ja Jätkät toivottavat sisulla & sydämellä
Sinut viihtymään Savotalla!

Tarjoamme reilua suomalaista ruokaa &suominostalgiaa

Ravintola Savotta vie vieraansa Senaatintorilta suoraan menneiden vuosikymmenien Suominostalgiaan. Savottahenkinen sisustus sekä persoonallisesti esille laitetut annokset ovat saaneet inspiraationsa Suomen rikkaista metsistä, tuhansista järvistä sekä suomalaisesta ”sisusta” ja tukkilaisperinteistä. Ravintola on kunnianosoitus sadoille tuhansille metsä- ja uittomiehille, työmaiden emännille sekä tehtaan patruunoille.

Savotan sisustuksesta löydät vanhoja esineitä menneiltä vuosikymmeniltä ja savotta-ajoilta. Alakerran kämppätuvan yli satavuotiaat lattialankut, vanhat tuolit ja pöydät olemme tuoneet eri puolilta Suomea. Katutason salista löydät mummolasta tuttuja tavaroita sekä uusia ja vanhoja Arabian astioita. Suomalaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet sekä Savotan Sannien ja Jätkien leppoisa huolenpito johdattelevat sinut menneiden aikojen nostalgiseen tunnelmaan.

Savotta on valittu tarkan kriteeristön mukaisesti Valitse vastuullisemmin-palveluun, joka auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä.

Katso 3D-virtuaalista, miltä Savotalla näyttää >>

Oivahymy ->